Sollicitatieprocedure

Ben je al enthousiast om bij ons te komen werken? We nemen je graag even mee in onze sollicitatieprocedure. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten.

Solliciteren?

Bekijk onze actuele vacatures en uiteraard kun je ook een open sollicitatie en/of stageverzoek sturen.

In alle gevallen ontvangen we graag je cv met daarbij een motivatie. In deze motivatie vertel je waarom jij denkt dat je geschikt bent voor de functie en onze organisatie.

Wanneer we jouw sollicitatie hebben ontvangen ontvang je een bevestiging per e-mail, dit gaat automatisch. Heb je deze niet gekregen? Kijk dan voor de zekerheid nog even bij je spam/ongewenste mail. Als hij daar ook niet staat dan kun je via onze algemene contactgegevens doorverbonden worden met de collega’s van HR werving & selectie. Zij kunnen voor je nagaan of je sollicitatie in goede orde is ontvangen.

Uitnodiging gesprek

In al onze vacatures benoemen we altijd de datum waarop de vacature sluit. In bijna alle gevallen staat in dezelfde vacaturetekst ook een datum voor wanneer de eerste gespreksronde staat gepland. Of je wordt uitgenodigd voor een gesprek hangt af van je cv en motivatie en uiteraard het aantal kandidaten dat reageert. We laten je op tijd weten of je wordt uitgenodigd.
In het geval van open sollicitaties en stageverzoeken proberen we altijd binnen 2 weken te reageren of we kansen/mogelijkheden voor je zien en of we nodigen je uit voor een oriënterend gesprek.

Het sollicitatiegesprek

In het eerste gesprek maak je altijd kennis met je toekomstig leidinggevende en vaak één of twee collega’s. Als je doorgaat naar de tweede ronde zijn daar mogelijk weer andere collega’s bij. Het komt ook voor dat we beide gesprekken combineren op 1 dag. Wel zo efficiënt, toch?

Arbeidsvoorwaardengesprek

Wanneer we beide enthousiast zijn over het verloop van de gesprekken nodigen we je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Voorafgaand aan dit gesprek ontvang je van ons een E-learning. Daarin vind je alvast op hoofdlijnen onze arbeidsvoorwaarden en wat je bij ons kunt verwachten.

Voor aanvang van de overeengekomen startdatum vragen wij een verklaring omtrent gedrag aan (VOG)