Aanbestedingen

Wanneer u zaken wilt doen met ons, kunt u zich aanmelden voor onze aanbestedingen. Voor nationale en Europese opdrachten kijkt u op TenderNed. Of schrijf u digitaal in voor onze aanbestedingen via Negometrix.

Europese en nationale opdrachten

Kijk op TenderNed voor onze Europese en nationale opdrachten. Zoek op 'wetterskip'.

tenderned.nl 

Digitaal aanbesteden

Voor aanbestedingen gebruiken wij Negometrix. Op dit online platform vindt u onze aanbestedingsdocumenten. U kunt ook vragen stellen, uw offerte indienen en u ontvangt daar de gunningsbeslissing.

Registreren Negometrix

Registreer eerst uw bedrijf en uw contactpersoon bij het digitale aanbestedingsplatform Negometrix. De registratie is gratis. Controleer uw contactgegevens en de contactpersoon in Negometrix als u zich al heeft geregistreerd.

Uitleg over digitaal aanbesteden via Negometrix

Aanmelden onderhandse aanbestedingen

Naast de reguliere aanbestedingen kunt u zich inschrijven voor verschillende werkzaamheden via de 'longlisten'. U kunt zich elk moment aanmelden voor deze lijsten. Op deze lijsten staan aannemers met de juiste ervaring en vaardigheden voor allerlei werk. Voor een plek op een lijst moet u zich registreren en aanmelden via Negometrix. 

Aanmelden Negometrix

Zo meldt u zich aan voor de longlisten op Negometrix.

  • Ga naar Negometrix voor toegang tot de aanbesteding.
  • Klik op het tabblad ‘DAS, Sociaal Domein & Erkenning’ en typ de zoekterm ‘longlisten’ in.
  • Maak een aanmelding voor een plaats op de longlist.

Na uw aanmelding krijgt u bericht of uw aanmelding is goedgekeurd. Meer informatie over de selectieprocedure vindt u in de uitvoeringsrichtlijn selectieprocedure onderhandse aanbestedingen.

Digitaal ondertekenen

We ondertekenen overeenkomsten digitaal via het programma ValidSign. U ontvangt per e-mail een link naar het document. Met een sms-code kunt u het document ondertekenen. De ondertekende overeenkomst ontvangt u per e-mail.

Documenten

In de documentencatalogus vindt u informatie over ons inkoop- en aanbestedingsbeleid, de inkoopvoorwaarden en klachtenregeling.

Op de website van de Unie van Waterschappen vindt u informatie over de inkoopvoorwaarden.