Kom naar de Caspar de Robles lezing op 25 april

  • geplaatst op 19 april 2024 om 11:25

Kom donderdagavond 25 april naar de vierde editie van onze Caspar de Robles lezing! Dijkgraaf Luzette Kroon neemt je tijdens deze tweejaarlijkse lezing mee in de grote opgaven die op het Wetterskip en Fryslân afkomen. Complexe vraagstukken die het waterbeheer overstijgen en vragen om maatschappelijke oplossingen en keuzes.

Gastspreker Annette Nobuntu Mul zal hierop reageren en ons inspireren over de (Zuid-Afrikaanse) levenswijsheid Ubuntu. Vanuit het besef dat we leven in een roerige tijd waarin mensen steeds vaker tegenover elkaar lijken te staan. Het programma wordt muzikaal omlijst door zangeres Janneke Warringa.

Je bent van harte welkom!

Wij ontvangen je graag vanaf 19.00 uur met koffie en thee in het Atrium van Natuurmuseum Fryslân, Schoenmakersperk 2 in Leeuwarden. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur met aansluitend een hapje en drankje.

Wil jij de lezing bijwonen? Geef je dan voor 23 april op door het formulier in te vullen. Per aanmelding zijn er twee kaarten beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen kosten aan verbonden.