Informatiebijeenkomst dijk- en duinversterking in dorpshuis op Schiermonnikoog

  • geplaatst op 09 september 2022 om 10:10

We gaan de dijk en delen van de duinen op Schiermonnikoog versterken om nu en in de toekomst onze voeten droog te houden. Samen met jou willen we de komende periode onderzoeken hoe we wensen en bestaande opgaves kunnen combineren met deze versterking. We organiseren daarom op dinsdag 13 september om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in het dorpshuis.

Tijdens de avond geven we een nadere toelichting op het project, het proces en de planning. Vervolgens gaan we graag met jou in gesprek over de wensen en ideeën en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is niet nodig. 

Heb je wensen of ideeën?

De dijk- en duinversterking is van ons allemaal. En samen met jou geven we daar graag vorm aan. Heb je ideeën of wensen over bijvoorbeeld natuur, milieu, landschap of cultuurhistorie? Of heb je belangrijke informatie voor ons? Dan kun je naast de informatiebijeenkomst ons op onderstaande manieren bereiken:

Contact met onze omgevingsmanager

Johannes Veenstra is onze omgevingsmanager en is te bereiken via telefoon 058 – 292 2222. Ook is het mogelijk een mail te sturen naar jveenstra1@wetterskipfryslan.nl

Inloopspreekuur

Wil je liever met ons in gesprek op Schiermonnikoog? Iedere eerste dinsdag van de maand staan wij voor je klaar tussen 8.30 en 12.00 uur in het gemeentehuis. De data in 2022 zijn als volgt:

  • Dinsdag 4 oktober 2022
  • Dinsdag 1 november 2022
  • Dinsdag 6 december 2022